Om oss

Idépoolen AB är ett fullserviceföretag för företag, föreningar, kommuner, stat och landsting.

Vårt arbetsområde omfattar profilkläder, presentreklam, arbetskläder, skor och skydd, idrottskläder och idrottsmaterial, fritidskläder samt priser och gåvor.

Vi har i mer än 30 år marknadsfört och sålt textil, give-aways och julklappar till kunder i Sverige och Europa. Vi har mer än 40 000 artiklar i sortimentet och visar alltid ett stort utbud i våra utställningslokaler.

När du besöker oss är vi övertygade om att även du får impulser till investeringar för framtiden. Oavsett om det gäller presenter till kunder, produkter inför nästa marknadsföringsdrive eller lotterivinster till personalfesten.

Vi har under 90-talet expanderat kraftigt och på kort tid utvecklats till en av de ledande aktörerna i norra Sverige inom området yrkeskläder och skydd, där vi representerar några av marknadens absolut främsta och pålitligaste varumärken. Våra stora lager för omgående leveranser är mycket uppskattade av våra avtalskunder.

Idépoolen AB har för närvarande 11 anställda och fortsätter att expandera, nu senast genom ett delägt dotterbolag i Luleå där vi visar alla de bra varumärken som vi så framgångsrikt gjort oss kända för att samarbeta med.

För oss gäller alltid kunden i centrum och har du inte tid att besöka oss just nu besöker vi gärna dig, eller sänder prover eller broschyrmateriel så du kan göra dina val på distans.

Vår slogan är; En idé, en kontakt – hela din profil